deșeuri

Fiscul face concurență serioasă zilele acestea agenților imobiliari și samsarilor de mașini. Pe site-ul instituției sunt anunțate mai multe licitații pentru cei interesați să cumpere: terenuri, mașini, dar și barje.

Pe taraba Fiscului găsim o gamă largă de produse: de la mașini, semiremorci și terenuri, până la barje. Astăzi, spre exemplu, vor fi scoase la licitație mai multe barje cu prețul de pornire de 600.000 lei.

Tot astăzi , Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța organizează licitația pentru vânzarea unui teren extravilan arabil cu suprafața de 15.167 de metri pătrați, în localitatea Cogealac, cu prețul de pornire de 11.606 lei. Pe 10 februarie, cei interesați să își schimbe mașina pot cumpăra o limuzină de producție germană din 2006, cu prețul de pornire de aproximativ 4.200 de lei.

Prețurile la licitația Fiscului scad în funcție de numărul de licitații care au loc pe fiecare bun în parte. La a doua licitație, prețul de pornire scade cu 25%, iar la a treia, cu 50%. La prețul de adjudecare a bunurilor licitate se adaugă și TVA-ul.

Check Also

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: avertisment pentru Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: decizii ferme pentru menținerea ordinii și lin…