Home News Fitness-ul în pandemie. Soții Fili și Ionuț Mocanu se bucură de succes și în mediul online
News - o săptămână în urmă

Fitness-ul în pandemie. Soții Fili și Ionuț Mocanu se bucură de succes și în mediul online

Măsurile luate de autorități pe timp de pandemie nu au afectat doar economia, ci și stilul nostru de viață. Pentru iubitorii de sport, antrenorii au venit cu soluții pentru ca programele de la sală să poată continua acasă. După o zi pe Zoom în care se rezolvă task-urile de la job, cei mai mulți se mută apoi pe conferința dedicată sportului și nutriției. Fili și Ionuț Mocanu sunt doi antrenori din Constanța care și-au mutat clasele în mediul online și se bucură de un succes imens.

Soții Filis și Ionuț Mocanu sunt doi antrenori de fitness, care de șapte ani se dedică trup și suflet unui proiect care se dezvoltă pe zi ce trece. Ei au creat un program de nutriție și sport care dă rezultate și se bucură de un succes imens în rândul iubitorilor de sport și nu numai.

De când a început pandemia, activitatea lor s-a mutat în mediul online, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Munca soților Mocanu este foarte apreciată de clienții lor, care le respectă cu strictețe sfaturile și se antrenează în orice condiții.

Sportul este unul dintre domeniile cele mai afectate de pandemia de COVID-19. Atât competițiile sportive, cât și antrenamentele în săli de sport au fost întrerupte pentru o perioadă lungă de timp. Acum, odată cu creșterea progresivă a numărului de cazuri de îmbolnăvire, riscul ca situația să se repete este foarte ridicat. Asta nu îi sperie pe soții Mocanu, care sunt pregătiți să aibă grijă de clienții lor în orice circumstanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și

Suspiciune de risipă a banului public la Primăria Năvodari

Consiliul Local Năvodari a fost convocat într-o ședință extraordinară marţi…