miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Fiul procurorului Niță a fost înmormântat astăzi

Fiul procurorului Niță a fost înmormântat astăzi

de Andreea Bălan

Fiul procurorului Niță a fost astăzi condus pe ultimul drum.

Trupul acestuia a fost depus în exteriorul Bisericii Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, deoarece canoanele bisericești nu permit depunerea în biserică a persoanelor care s-au sinucis. Apoi, a fost dus la Cimitirul Central.

La înmormântare au fost prezenți mai mulți procurori, avocați, șefi ai unor instituții și apropiați ai familiei. Vă reamintim că bărbatul în vârstă de 31 de ani s-a împușcat ieri chiar cu arma tatălui, după ce i-a trimis acestuia un mesaj de adio pe telefon. Acesta i-ar fi spus tatălui său „am vrut doar să iubesc”, sugerând că suferă din dragoste.

Tânărul era căsătorit de puțin timp, iar soția urma să-i dăruiască un copil. Din 2020, bărbatul era executor judecătoresc și potrivit apropiaților, nu avea datorii sau probleme financiare. Motivul pentru care tânărul a recurs la un asemenea gest este încă necunoscut.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult