vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Flagrant și percheziții într-un dosar de trafic de droguri

Flagrant și percheziții într-un dosar de trafic de droguri

de Andreea Bălan

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au reținut 2 persoane pentru trafic de droguri.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani și o femeie de 56 de ani au fost prinși în flagrant, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conținea 500 de grame de cocaină. Totodată, asupra acestora au fost descoperite și ridicate, 7,34 grame de cannabis și 3 telefoane mobile. La domiciliile celor doi din Ploiești și București, au fost descoperite și ridicate 28 de kilograme de cannabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, 3 telefoane mobile, un cântar electronic ce conținea urme de THC, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult