vineri, 21 iunie, 2024
Home DOTTO News Flash Mob pentru Pace, la Constanța

Flash Mob pentru Pace, la Constanța

de Redacția Dotto

Constănțenii și turiștii sunt invitați vineri, 12 august, de la ora 18.00, în Piața Ovidiu, la evenimentul-manifest „Flash Mob pentru Pace”, un dans sincron și lansare de baloane.

Astfel, copiii și adulții sunt invitați să participe alături de Școala de dans și coregrafie White Feathers la un dans sincron cu sute de persoane, la finalul căruia, în mod simbolic, fiecare participant va lansa spre cer un balon cu heliu.

ArtAntik Gallery, organizatorul Târgului de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival“ și-a asumat rolul de coordonator al acestui eveniment plin de energie, speranță și încredere într-o lume în care toleranța și umanitatea să primeze.

Este important de precizat faptul că toate baloanele colorate vor fi furnizate de organizatori, acestea fiind 100 la sută biodegradabile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult