marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate FlashMob pentru Pace și ateliere gratuite pentru copii în Piața Ovidiu, în acest weekend

FlashMob pentru Pace și ateliere gratuite pentru copii în Piața Ovidiu, în acest weekend

de Redacția Dotto

ArtAntik Gallery, organizator al Târgului de Artă și Antichități ” Constanța Revival ” are plăcerea de a vă anunța programul și lista evenimentelor gratuite pentru copii ce vor avea loc în acest weekend în Piața Ovidiu :

* Vineri 12 august , ora 17.00 – Atelier muzical pentru copii, organizat în colaborare cu JazzUp .

Atelier interactiv cu și despre muzică, în care artiștii invitați la concertele din cadrul Festivalului JazzUp Sea 4 – Constanța vor interacționa cu tânăra generație.

Locație : În fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie

* Vineri 12 august, ora 18.00 – ” FlashMob pentru pace cu lansare de baloane „, organizat în colaborare cu JazzUp și Școala de dans și fitness White Feathers.

Locație : Piața Ovidiu, în fața scenei amenajate pentru JazzUp Sea Fest 4 

Sute de copii și adulți sunt așteptați să danseze și să lanseze în semn de speranță baloane colorate ( baloane cu heliu, 100% biodegradabile ).

* Sâmbătă 13 august, ora 17.00 – ” JazzUp Young ” – atelier muzical gratuit pentru copii 

Locație : În fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie

* Duminică 14 august, ora. 17.00 JazzUp Young – atelier muzical gratuit pentru copii

Locație : În fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie

* Duminică 14 august, ora 17.30 – Constanța Walking Tour cu Diana Slav . Tur cu tematică marină, ghidat gratuit !

Punct de plecare : Harta cu Mozaic ( Harta așezărilor antice din Dobrogea ), lângă Parcul Arheologic din proximitatea Primăriei Constanța.

Dresscode : ținută marinărească sau alb-albastru

Organizat de ArtAntik Gallery și Diana Slav.

* Duminică 14 august, ora 18.00 – Atelier gratuit pentru copii: ” Ziua micilor marinari „.

 Organizat de ArtAntik Gallery și susținut de voluntarii Asociației Împreună pentru viitor – Constanța 

 Atelier creativ și de colorat, ce are ca scop socializarea între copii și sărbătorirea a 119 ani de datină marinărească.

Locație : corturile special amenajate în Piața Ovidiu – la Târgul de Artă și Antichități ” Art & Craft Constanța Revival „

* Luni 15 august, ora 18.00 – Treasure Hunt cu Diana Slav 

Vă așteptăm cu mic cu mare la o nouă vânătoare ! Dacă săptămâna trecută ați pornit pe traseul mozaicului, de data aceasta veți deveni exploratori marini. Ghidușa voastră Diana Slav v-a pregătit o nouă serie de ghicitori, toate în tematică marină sau navală.

Activitate educativ-recreativă oferită gratuit de către ArtAntik Gallery, destinată atât copiilor cât și adulților. Toți copiii participanți la acest atelier vor primi cadouri surpriză din partea organizatorului. De asemenea, primele trei echipe clasate vor fi premiate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult