miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Focuri de armă, în plină stradă

Focuri de armă, în plină stradă

de Redacția Dotto
Focuri

Focuri de armă aseară, într-un cartier din Constanța.

Un individ, în continuare neidentificat, a folosit un pistol airsoft cu care a tras asupra mai multor mașini parcate în zona blocurilor de la CET. Cu arma lui, tânărul a nimerit și în geamul de la intrarea în scara unui bloc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Polițiștii încearcă acum să dea de urma agresorului, dar și a tinerilor care îl însoțeau.

Puțin după ora 22, liniștea cartierului CET a fost spulberată de zgomotele produse de o armă. Împuscături repetate s-au auzit puternic la intervale de doar câteva minute. Un individ înarmat cu pistol de tip air soft a tras în direcția mai multor autoturisme parcate în fața unor blocuri.

Nouă mașini au fost distruse. Una dintre bilele pistolului a nimerit și în geamul de la o scară de bloc. După ce a vandalizat tot ce au prins în cale, individul care era însoțit de mai mulți prieteni, s-a urcat într-un autoturism și s-a făcut nevăzut. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplastat mai multe echipaje de poliție, care au delimitat zona și au stat de vorba cu locatarii și proprietarii autoturismelor avariate.

Mașinile avariate nu aveau asigurare de tip CASCO, astfel că acum oamenii vor fi nevoiți să scoată bani din buzunar ca să și le repare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult