Focuri

Focuri de armă aseară, într-un cartier din Constanța.

Un individ, în continuare neidentificat, a folosit un pistol airsoft cu care a tras asupra mai multor mașini parcate în zona blocurilor de la CET. Cu arma lui, tânărul a nimerit și în geamul de la intrarea în scara unui bloc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Polițiștii încearcă acum să dea de urma agresorului, dar și a tinerilor care îl însoțeau.

Puțin după ora 22, liniștea cartierului CET a fost spulberată de zgomotele produse de o armă. Împuscături repetate s-au auzit puternic la intervale de doar câteva minute. Un individ înarmat cu pistol de tip air soft a tras în direcția mai multor autoturisme parcate în fața unor blocuri.

Nouă mașini au fost distruse. Una dintre bilele pistolului a nimerit și în geamul de la o scară de bloc. După ce a vandalizat tot ce au prins în cale, individul care era însoțit de mai mulți prieteni, s-a urcat într-un autoturism și s-a făcut nevăzut. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplastat mai multe echipaje de poliție, care au delimitat zona și au stat de vorba cu locatarii și proprietarii autoturismelor avariate.

Mașinile avariate nu aveau asigurare de tip CASCO, astfel că acum oamenii vor fi nevoiți să scoată bani din buzunar ca să și le repare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…