Forfotă în saloanele de înfrumusețare
HomeNewsForfotă în saloanele de înfrumusețare
News - 4 săptămâni în urmă

Forfotă în saloanele de înfrumusețare

Saloanele de înfrumusețare lucrează la foc continuu înainte de Crăciun. Au agenda plină și cu greu mai strecoară câte un client. Doamnele vor să arate bine, indiferent de costuri. Pentru seara de Crăciun, hairstiliştii ne recomandă bucle lejere.

Saloanele de înfrumusețare din Constanța sunt supra-solicitate, înainte de Crăciun. Programările s-au făcut chiar şi cu o lună înainte tocmai pentru ca doamnele și domnișoarele să fie sigure că au un loc rezervat pe scaunul de la coafor.

Saloanele de înfrumusețare sunt luate cu asalt de femei de toate vârstele care vor să arate bine de sărbători. Dacă pe parcursul anului s-a observat o scădere a numărului de persoane care le treceau prajul, luna decembrie este una cu adevărat profitabilă pentru specialistele în frumusețare.

Anul acesta, având în vedere restricțiile din cauza carantinei, hairstiliștii recomandă pentru masa de Crăciun un look cu aspect natural, bucle lejere și o manichiură în culoarea rosu. După ce s-au asigurat că pielea lor a fost îngrijită corespunzător, doamnele trec și pe la machiaj ca să completeze look-ul de sărbătoare.

Deoarece ne aflăm în cea mai aglomerată perioadă a anului, multe cliente apelează și la cursuri și lecții de automachiaj să-și pună în valoare frumusețea, acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Cornel Panait, despre experința vaccinării

Probleme la centrul de vaccinare de la Cernavodă! În prima zi de vaccinare numărul program…