marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Fostul director al Penitenciarului Poarta Albă, găsit mort

Fostul director al Penitenciarului Poarta Albă, găsit mort

de Redacția Dotto

A murit fostul șef al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Cătălin Bejan. Trupul acestuia a fost găsit fără suflare, ieri, într-un hotel din Constanța. Bejan era cunoscut cu probleme cardiace și ar fi făcut infarct.

Pe corpul lui nu au fost găsite urme de violență, spun anchetatorii. Înainte de a conduce Administrația Națională a Penitenciarelor, Cătălin Bejan a fost director adjunct la penitenciarul Poarta Albă, iar în prezent ocupa funcția de director în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Cătălin Bejan a mai fost și consilier al ministerului Justiției, Ana Birchall. Ministerul Justiției a transmis de altfel și un mesaj de condoleanțe, citez: “Ministerul Justiţiei îşi exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliţie penitenciară Cătălin Claudiu Bejan. Pe parcursul activităţii sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult