vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Fotbalistele de la Farul Constanța nu au rival

Fotbalistele de la Farul Constanța nu au rival

de Andreea Bălan

9 victorii din 9 partide disputate! Sunt rezultatele remarcabile obținute de fotbalistele de la Farul Constanța în acest an. Echipa feminină de fotbal a Farului a susținut opt partide în Liga a 2-a, dar și una în Cupa României.
Fetele conduc în clasamentul seriei întâi din Liga a 2-a și au ca obiectiv promovarea în Liga I. Farul a acumulat 24 de puncte, iar golaverajul este 54-7. ”Este meritul fetelor”, recunoaște antrenorul principal al echipei Ionuț Florea.

Declarațiile antrenorului Ionuț Florea și jucătoarelor Maria Popa și Crina Rida

Clasament:

1. Farul – 24p, 2. ACS Liceenii Topolog – 21p, 3. Chindia Târgoviște – 18p, 4. ACS Vulpițele Galbene – 15p, 5. FCSB – 10p, 6. Măgura 2012 Bacău – 6p, 7. Vasa Femina FC 2 – 5p, 8. ACS Juniorul 2014 – 4p, 9. CS Nicu Gane Fălticeni – 3p.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult