vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Fotbaliștii de la Farul Constanța au intrat în vacanță

Fotbaliștii de la Farul Constanța au intrat în vacanță

de Redacția Dotto

După un sezon lung, în care Farul a disputat nu mai puțin de 52 de partide oficiale, cele mai multe dintre toate formațiile din Superligă (40 în campionat, 8 în cupele europene, 3 în Cupa României și 1 în Supercupă), „marinarii” au intrat într-o binemeritată vacanță.  Echipa Farul Constanţa se va reuni pe 12 iunie, în vederea pregătirilor pentru sezonul 2024/2025 al Superligii. Echipa va efectua stagiul de pregătire la propria bază sportivă, unde va disputa şi patru jocuri de verificare. Acestea vor avea loc la 21 iunie (cu Cernomore Varna), în 26 iunie, 29 iunie şi 6 iulie, pentru acestea din urmă adversarii nefiind momentan stabiliţi. Campionatul 2024-2025 va debuta în weekend-ul 12-14 iulie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult