vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Frăția candidaților între Bîlbă și Constantinescu

Frăția candidaților între Bîlbă și Constantinescu

de Redacția Dotto

Surprize pe ultima sută de metri înainte de alegeri. Candidatul Partidului Ecologist, Adrian Bîlbă, a anunțat că nu mai vrea voturi pentru domnia sa și că va susține în cursa pentru primărie un alt candidat. Mai exact pe Horia Constantinescu de la PSD.  Cei doi au transmis astăzi într-un comunicat de presă că, citezîși unesc forțele pentru alegerile din 9 iunie, în cadrul unui parteneriat bazat pe o viziune comună și un scop comun: dezvoltarea Constanței, cu grijă față de natură și mediul înconjurător”. Decizia, mai spun cei doi, vine ca urmare a mai multor discuții privind Promenada de coastă, Eco- Bulevardul Mării, amenajarea taluzului și lacul Tăbăcărie.  

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult