Fregata Regele Ferdinand, înapoi acasă

După trei luni de misiuni în Marea Mediterană, o navă a Forţelor Navale Române s-a întors acasă. În ultimele trei luni a asigurat embargoul petrolier impus Libiei de către Uniunea Europeană, alături de forțele militare aliate. La revenirea în Portul Constanța, militarii au fost așteptați de familie și prieten, dar și de ministrul Apărării.

“Misiune îndeplinită!” au spus toți cei 85 de membri ai echipajului Fregatei Regele Ferdinand, care s-au întors acasă după o misiune dificilă.

Roxana Chihaia are 34 de ani și este scafandru de luptă. Nerăbdători să o îmbrățișeze, pe cheu, la sosire, au asteptat-o cei doi copii

Revederea cu familiile a fost emoționantă pentru toți militarii.

Nava românească de război a petrecut ultimele 3 luni la misiuni de apărare în Mediterană, unde a asigurat embargoul petrolier impus Libiei de către Uniunea Europeană. A parcurs 10.000 de mile marine în 1.200 ore de marș si a interogat 230 de nave comerciale care tranzitau aria ei de responsabilitate

Masca purtată de ministrul Apărării, la Constanța pare a fi textilă și naște controverse. Imaginile cu oficialul guvernamental au împărțit internetul în două: în timp ce parte dintre internauti sunt convinși că masca lui Vasile Dâncu este din panză, alții cred că este confecționată conform noilor reglementări în vigoare. Ministrul Apărării a fost între marinari și a petrecut mai bine de 3 sferturi de ora la bordul navei de război.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Spa-urile de la mare, pline ochi de turiști

Constanța, cea mai populară destinație turistică din România, în timpul verii, a devenit f…