vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate “Funny gas” face victime pe litoral

“Funny gas” face victime pe litoral

de Redacția Dotto
Funny gas
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Un nou drog face victime în sudul litoralului, atrage atenția Agenția Națională Antidrog. La petrecerile organizate pe plajă, în special la Vama Veche, tinerii inhalează protoxid de azot din baloane umflate cu ajutorul unui dispozitiv ce are încorporat un cartuş care degajă această substanţă. Specialiștii antidrog spun că inhalarea acestei substanțe, cunoscută sub denumirea de „Funny gas” este strict interzisă, consecințele fiind extrem de nocive.

Printre efectele negative se numără încetinirea timpului de reacţie a corpului uman, transpiraţia excesivă, greaţă, vărsături, ameţeală, oboseală, halucinaţii, distorsiuni de sunet şi pierderi de memorie. Specialiștii mai spun că în cazul în care, după inhalare, semnele şi simptomele sunt cele ale unei reacţii alergice – febră, frisoane, urticarie, respiraţie dificilă trebuie solicitat urgent ajutor medical de specialitate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult