marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Furt de motorină de la Guvernul SUA

Furt de motorină de la Guvernul SUA

de Redacția Dotto
motorina

Românii fură motorină de la Guvernul SUA.

Mai multe persoane sunt cercetate de polițiștii de la Crimă Organizată pentru furt calificat de motorină din baza militară de la Mihail Kogălniceanu, precum și din zonele dedicate efectuării unor exerciții tactice militare din județul Constanța.

Oamenii legii spun că începând cu anul 2017, mai multe persoane au constituit un grup infracțional organizat, cercetat acum pentru furt de combustibil din generatoarele care deservesc anumite zone din cadrul unității militare din baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu. Prejudiciul pe care românii l-au adus guvernul federal al SUA este de aproximativ 2.000.000 de dolari. Șapte persoane sunt cercetate acum într-un dosar deschis de DIICOT.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult