marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Furtună pe litoral

Furtună pe litoral

de Ileana Gheorghiu
Furtună pe litoral

O furtună puternică a făcut ravagii aseară pe litoral. Timp de jumătate de oră a plouat torențial în mai multe localități din județul Constanța, iar vântul a ridicat nisipul de pe plajă mai la mai bine de un metru în aer. Mai multe umbrele de pe nisip, dar și jocuri gonflabine au fost puse la pământ. În multe dintre imaginile care au ajuns repede pe rețelele de socializare se văd și turiști, care fug să se adăpostească din calea furtunii.

Cu câteva ore înainte de izbucnirea furtunii, ISU Dobrogea emisese o avertizare cod portocaliu, menționând că vântul va atinge viteze de până la 80 de kilometri pe oră. Dupa ce vijelia s-a oprit, soarele și-a făcut apariția.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult