vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Gabriel Bitan, pe locul 3 în lume, la atletism

Gabriel Bitan, pe locul 3 în lume, la atletism

de Redacția Dotto
Gabriel Bitan, pe locul 3 în lume, la atletism
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Gabriel Bitan, cel mai bun sportiv la săritura în lungime din România, este pasionat de fotbal și fan înrăit al celor de la Dinamo.  La 22 de ani și după 11 ani de atletism, sportivul mai are doar 8 centimetri până la baremul olimpic, după ce în urmă cu o lună a reușit cea mai bună săritură din carieră.

Din părinți campioni la săritura în lungime, Gabriel Bitan și-ar fi dorit să facă fotbal, dar s-a reorientat și nu-i pare rău! La 22 de ani, atletul este cel mai bun din țară în proba de săritură în lungime.

Chiar dacă nu a ajuns fotbalist, Gabi nu ratează niciun meci al echipei sale favorite.

În urmă cu o lună, Gabi a reușit săritura carierei, iar la acel moment, rezultatul l-a propulsat ca lider european al sezonului și al treilea din lume.

Doar câțiva centimetri îl mai despart pe Gabi de baremul olimpic.

Până să ajungă la Tokyo, pe 19 și 20 iunie, sportivul va fi prezent la cea mai tare competiție de atletism, organizată de România, Campionatul European pe echipe de la Cluj.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult