soveja

Galeriile Soveja au fost demolate. Terenul de 3.200 de mp va fi complet eliberat până la sfârșitul anului în curs, iar ce se va ridica în loc depinde de sugestiile venite de la constănțeni.

Aceștia au fost încurajați de muncipalitate să completeze un chestionar în care să spună ce vor în locul galeriilor. 2000 de constănțeni au răspuns deja sondajului administrației locale, majoritatea cerând fie un parc, fie o parcare pe rămas liber.

Galeriile Soveja au fost demolate. Terenul aflat în administrarea RAEDPP și proprietatea Primăriei Constanța a fost obiectul unei revendicări, dar și a unui proces în instanță. Deși la începutul anului 2020, primăria a anunțat că după demolarea galeriilor aici se va construi un nou spațiu comercial, în toamnă RAEDPP a decis să îi întrebe pe constănțeni ce vor să apară în locul galeriilor și a dat startul unui sondaj de opinie. 2000 de oameni au răspuns până acum la acesta, iar majoritatea spun că amenajarea unei parcări sau a unui parc ar fi cele mai bune variante pentru terenul de 3200 mp.

Directorul RAEDPP spune că până la sfârșitul anului locul în care funcționau Galeriile Soveja va fi complet curtățat.

Chestionarul pus la dispoziție pe site-ul RAEDPP poate fi completat până la jumătatea lunii ianuarie a anului următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…