miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Garanție pentru străzile asfaltate din Lumina

Garanție pentru străzile asfaltate din Lumina

de Redacția Dotto

Lucrările de asfaltare din Lumina vor beneficia de garanție pe o perioadă de 5 ani.

Mai exact lucrările desfășurate pe străzile Decebal, Islazului, Frunzelor, Dumitru Comșa, Traian, Murelor, Teiului și Pinului. Primăria comunei Lumina informează cetățenii că în perioada de garanție, nu va putea aproba sau elibera avize de intervenție pe străzile menționate pentru lucrări de racordare la rețelele de apă și canalizare, gaze naturale sau curent electric.

Locuitorii de pe străzile menționate, care au demarat sau doresc să se racordeze la rețelele de utilități publice, se pot prezenta la sediul Primăriei pentru mai multe informații.
Termenul estimat de începere a lucrărilor de asfaltare este luna august 2023.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult