marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Garda de Mediu Constanța a demarat un control după explozia de la Rafinăria Petromidia

Garda de Mediu Constanța a demarat un control după explozia de la Rafinăria Petromidia

de Redacția Dotto

Urmare a incidentului produs vineri, 29 martie a.c., în jurul orei 8:30, pe amplasamentul societății Rompetrol Rafinare, o echipă de comisari s-a deplasat la fața locului.

Din primele informații a reieșit ca s-a produs o explozie la cuptorul din instalația de hidrofinare benzina, cauza posibila fiind acumulările de compuși organici volatili din benzine. Echipajele de pompieri au intervenit in regim de urgenta pentru stingerea incendiului și răcirea instalației. Incendiul s-a manifestat local, pe o perioada scurta de timp si nu au fost nesimite noxe pe amplasament. 

Nu au fost înregistrate victime. Garda de Mediu Constanta a demarat verificări, concomitent cu celelalte instituții abilitate. Menționam că, din data de 06.03.2024, uzina Rafinare din cadrul societății este in revizie generala, instalațiile fiind oprite.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult