miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Găsită moartă în casă

Găsită moartă în casă

de Ileana Gheorghiu

Moarte suspectă la Năvodari. O femeie de 36 de ani a fost găsită fără suflare în casă cu mai multe vânătăi pe corp.

Cei care au depistat trupul neînsuflețit al femeii au fost polițiștii. Ca să pătrundă în apartamentul acesteia, oamenii legii au apelat la un echipaj de descarcerare pentru a sparge ușa. Acesta era încuiată, iar cheia se afla pe interior, în yală. Surse apropiate anchetei spun că femeia era din Ialomița și locuia de puțin timp la Năvodari. Părinții tinerei au fost cei care au alertat poliția, după ce, femeia nu le-a mai răspuns câteva zile la rând la telefon. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv suicidul. Se pare că tânăra ar fi trecut printr-o depresie profundă și s-ar fi izolat de prieteni, după ce a fost părăsită de iubit. Apropiați ai familiei susțin că aceasta obișnuia și să bea. La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliștii. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cauza decesului. Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare.

Astăzi, în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 36 de ani, din orașul Năvodari nu a mai putut fi contactată de câteva zile.

La locul sesizării s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii.

În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată.

La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult