Găsită moartă în casă

Moarte suspectă la Năvodari. O femeie de 36 de ani a fost găsită fără suflare în casă cu mai multe vânătăi pe corp.

Cei care au depistat trupul neînsuflețit al femeii au fost polițiștii. Ca să pătrundă în apartamentul acesteia, oamenii legii au apelat la un echipaj de descarcerare pentru a sparge ușa. Acesta era încuiată, iar cheia se afla pe interior, în yală. Surse apropiate anchetei spun că femeia era din Ialomița și locuia de puțin timp la Năvodari. Părinții tinerei au fost cei care au alertat poliția, după ce, femeia nu le-a mai răspuns câteva zile la rând la telefon. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv suicidul. Se pare că tânăra ar fi trecut printr-o depresie profundă și s-ar fi izolat de prieteni, după ce a fost părăsită de iubit. Apropiați ai familiei susțin că aceasta obișnuia și să bea. La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliștii. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cauza decesului. Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare.

Astăzi, în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 36 de ani, din orașul Năvodari nu a mai putut fi contactată de câteva zile.

La locul sesizării s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii.

În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată.

La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …