marți, 16 aprilie, 2024
Home Breaking news Găsiți în Munții Măcin după 4 ore de căutări

Găsiți în Munții Măcin după 4 ore de căutări

de Redacția Dotto
Munții Măcin

Misiune de căutare seara trecută în Munții Măcin.

Două persoane care se rătăciseră au fost găsite de pompierii din Tulcea, după mai bine de 4 ore de căutari. Noaptea trecută în jurul orei 23:10, un bărbat de 44 de ani a sunat la 112 și a anunțat că s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului.

Acesta a povestit că a plecat în drumeție pe munte din zona localității Greci împreună cu prietena sa, o femeie de 36 de ani. La un moment dat s-au despărțit în încercarea de a găsi drumul de întoarcere. S-au rătăcit și mai tare din cauza întunericului, iar bărbatul a decis să ceară ajutor.

În căutarea lor au pornit 8 subofițeri din Măcin cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD și 4 subofițeri de la Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă. După aproximativ 4 ore de căutări cele două persoane au fost găsite, mai întâi bărbatul și apoi femeia, care era însoțită de un un câine. Ambele persoane erau tefere și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult