Gazda radio și TV Larry King a murit la 87 de ani
Home Actualitate Gazda radio și TV Larry King a murit la 87 de ani
Actualitate - Știri externe - duminică 24 ianuarie 2021

Gazda radio și TV Larry King a murit la 87 de ani

Gazda de televiziune și radio Larry King a murit sâmbătă la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Avea 87 de ani. Ora Media, pe care King a cofondat-o în 2012, a confirmat știrea într-un tweet pe contul de Twitter @KingsThings. O cauză a decesului nu a fost disponibilă imediat, dar el ar fi fost internat recent fiind depistat pozitiv cu COVID-19.

„Larry a privit întotdeauna subiectele sale de interviu ca fiind adevăratele vedete ale programelor sale”, se arată în declarația din Ora. „Fie că intervieva un președinte american, un lider străin, o celebritate, un personaj controversat sau un om, Larry îi plăcea să pună întrebări scurte și directe .”

King și-a început cariera în radioul local din Florida în anii 1950, conform necrologului New York Times, și a început o emisiune de radio națională în 1978. Între 1985 și 2010, Larry King Live era difuzat pe CNN, cu invitați din diferite domenii, de la liderii politici și de afaceri la celebrități până la victimele criminalității, la personalități religioase. El a susținut cu mândrie că nu se pregătește pentru interviurile sale, care au avut adesea un sentiment improvizat pentru ei.

„Nu mă prefac că știu totul”, a declarat King pentru Associated Press într-un interviu din 1995. „Nu,„ Ce zici de Geneva sau Cuba? ”Întreb, Dl. Președinte, ce nu-ți place la această slujbă? ’Sau„ Care este cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o? ”Este fascinant”

Larry King Live a fost, pentru o vreme, emisiunea de televiziune cu cea mai mare audiență a televizorului, câștigând un Peabody Award în 1992. În 2012, a lansat o nouă emisiune, Larry King Now, la cerere. Ulterior a devenit cunoscut pentru un șir de reclame publicitare. Contul său de Twitter @kingsthings a devenit o versiune virtuală a rubricii sale din ziarul sindicalizat, unde așternea gânduri și observații aleatorii precum „Cred că este dificil, dar nu pot face băi mai mari pe avioane?” și „Hot dog-urile kosher sunt cei mai buni hot dog”. etichetând tweet-urile cu #itsmy2cents.

King avea o viață personală plină de culoare; fiul imigranților, s-a născut Lawrence Zeiger la Brooklyn în 1933 și, în cele din urmă, a ajuns la Miami, unde a primit primul său concert radio. S-a luptat cu datoriile legate de jocuri de noroc și a declarat falimentul de două ori. În 1971, King s-a confruntat cu acuzații de fraudă, care au fost ulterior abandonate, dar care i-au marcat cariera timp de câțiva ani.

Vara trecută, doi dintre copiii lui King au murit la câteva săptămâni unul de celălalt; Chaia King, în vârstă de 52 de ani, fusese diagnosticată cu cancer pulmonar, iar Andy King, în vârstă de 65 de ani, a suferit un atac de cord.

King însuși a fost afectat de probleme de sănătate în ultimii săi ani, care au inclus mai multe atacuri de cord și o intervenție chirurgicală de ocolire a cvintuplului în 1987. La un moment dat, fumător intens, King a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în 2017.

Aranjamentele funerare vor fi anunțate la o dată ulterioară, potrivit Ora Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

În memoriam Doina Păuleanu

Muzeul de Artă Constanța și-a redeschis porțile pentru public. Cu această ocazie a fost la…