vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Generația de Aur a României pe Arena Națională

Generația de Aur a României pe Arena Națională

de Redacția Dotto

Generația de Aur a României care în 1994 la Campionatul Mondial din SUA, a scos sute de mii de români în stradă, s-a întors pe teren pentru un ultim meci, sâmbătă? seară?, pe Arena Națională, în prezența a aproximativ 55.000 de spectatori. Ultima reprezentație a tricolorilor a însemnat o victorie cu legendele lumii, scor 3-2, după o revenire spectaculoasă de la 2-0. Golurile au fost marcate de Panduru, Hagi și Gâlcă. Sub privirile a peste 50.000 de spectatori, componenții Generației de Aur, vizibil emoționați, au făcut spectacol alături de adversarii lor, într-un meci ce va intra în istorie. Jose Mourinho a fost unul dintre oaspeții de seamă la acest eveniment și antrenor al echipei adverse. Adversara României a fost o echipă formată din foști mari jucători ai lumii, printre care amintim de Rivaldo, Stoichkov și Panucci. De asemenea fanii tricolori au avut pregătit și un moment special în memoria lui Didi Prodan, care a murit în 2016, la 44 de ani, în urma unui infarct. Înaintea meciului, Răzvan Prodan a primit un tablou special, un suvenir care să rămână în istorie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult