luni, 15 aprilie, 2024
Home Sport Gheorghe Hagi discurs tăios despre situația din Ucraina

Gheorghe Hagi discurs tăios despre situația din Ucraina

de Andreea Bălan
Hagi

După meciul dintre CS Universitatea și Farul, scor final 1-0, Gheorghe Hagi (57 de ani), antrenor și finanțator al echipei dobrogene, a fost întrebat despre războiul din Ucraina. 

A urmat un monolog manifest al „Regelui”, care consideră că interesele și banii reprezintă cauza conflictului armat din Ucraina.

„Cu toții ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie liniște. Cred că nimeni în lume nu-și dorește acest război. Eu îmi doresc să se oprească cât mai repede, toată lumea pierde din acest lucru. Zic și eu «stop» cât mai repede, să se înțeleagă.

Sunt foarte multe interese, foarte mulți bani la mijloc. Nu ne mai săturăm! Ar trebui să fim oameni, mai normali, să eliminăm aceste lucruri care nu mai au ce căuta în societate”, a spus Hagi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult