duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Ghirlande și coifuri de 400.000 lei, confiscate

Ghirlande și coifuri de 400.000 lei, confiscate

de Redacția Dotto

Articole de petrecere în valoare de 400 de mii de lei au confiscat în acest weekend de comisarii Gărzii de Coastă de la Constanța.

Aceștia au găsit într-un container sosit din Liban în Portul Constanța Sud Agigea, 240 de mii de coifuri, paie colorate, ghirlande și alte decorațiuni din hârtie și plastic, toate contrafăcute și fără acte de proveniență.

Bunurile au fost ridicate de oamenii legii, care au deschis în această cauză și un dosar penal pentru folosirea de acte false și punerea în circulație a produselor contrafăcute.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult