sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Gimnastele românce pe podium în Palma de Mallorca

Gimnastele românce pe podium în Palma de Mallorca

de Andreea Bălan

Lotul de gimnaste al României a participat la un stagiu de pregătire în Spania.

A rămas mai puțin de o lună până la începerea Campionatului European din Antalya, iar sportivele noastre și-au testat nivelul de pregătire alături de reprezentantele Spaniei și Suediei. Stagiul s-a încheiat cu un concurs de verificare, câştigat de gimnastele din România.

Au punctat Ana Maria Bărbosu, Sabrina Voinea, Amalia Ghigoarță, Antonia Duţă, Andreea Preda și Lilia Cosman care a concurat doar la trei aparate. Gimnastele au fost însoţite în Spania de antrenorii Camelia Voinea, Cristian Moldovan, Patrick Kiens, Corina Moroșan, Gina Groza Gogean și Ramona Micu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult