bradul

Constănțenii au început căutările pentru bradul de Crăciun. Fie că sunt aleși în funcșie de preț sau de înălțime, sute de brazi sunt cumpărați zilnic din piețele orașului.

Și nimeni nu se plânge că nu are de unde alege, oferta fiind pentru toate buzunarele. A început numărătoarea inversă până la Crăciun, iar constănțenii au început să își decoreze deja casele pentru sărbătoare. Indiferent că vorbim de brazi naturali sau artificiali, la ghiveci sau tăiați, mai micuți, ori mai înalți, brazii nu lipsesc din casele constănțenilor.

Anul acesta, majoritatea brazilor scoși la vânzare la Constanța sunt aduși de peste hotare, la prețuri care variază între 36 și 400 de lei.

Cei care se orientează către un brad natural spun că îl cumpără în special pentru miros, chiar dacă sunt conștienți că acesta se usucă pe măsură ce trece timpul.

Cei care nu vor să arunce bradul după sărbători, pot alege să îl cumpere la ghiveci și să îl planteze, după sărbători. Romsilva Constanța vinde și anul acesta brazi a căror preț pornește de la 250 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alertă la Constanța. Geantă suspectă, aproape de mall

A fost alertă în această după amiază la Constanța. Un apel la 112 care anunța prezența une…