Goană după jucării în magazine
HomeNewsGoană după jucării în magazine
News - luni 21 decembrie 2020

Goană după jucării în magazine

Anul acesta, Crăciunul va fi cu siguranță diferit față de ceilalți ani, din cauza pandemiei de coronavirus. Constănțenii au început să cumpere daruri pentru cei dragi, dar și pentru cei mici. Aceștia caută haine, jucării, cărți, jocuri pentru familie, dar și gadgeturi. Toți sunt, însă, de acord că valoarea coșului de cumpărături este mult mai mică decât în anii precedenți.

Crăciunul se apropie cu pași repezi și odată cu acesta cursa inevitabilă pentru idei de cadouri pentru luna decembrie. În general, începe la sfârșitul lunii noiembrie pentru cei mai organizați și durează până în seara zilei de 24 decembrie pentru cei care ajung mai târziu. Pentru cei mici, perioada de Crăciun aduce în fiecare an jucării pe care Moșul le găsește în tolba lui plină de surprize.

Constănțenii au ieșit la cumpărături pentru cei mici, fiecare în funcție de buget optând pentru jucării de tot felul, cărți, jocuri pentru familie, dar și gadgeturi.

Este important să găsim jucăria potrivită vârstei copilului. În funcție de etapa de dezvoltare a copilului, jucăria poate aduce atât bucurie cât și ajutor în a deprinde noi abilități, cuvinte sau mișcări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Casa Embiricos, pe punctul de a se prăbuși

Casa Embiricos din Constanța se degradează pe zi ce trece! Clădirea e ca o bombă cu ceas p…