camin

A început goana după locurile în căminele studențești de la malul mării. Anul universitar începe luni, iar mare parte dintre studenții Universității Ovidius au ajuns deja să își ia în primire camerele în care vor locui în următorii ani. Universitatea pune la dispoziție 1.035 de locuri în cămine, unde vor trebui respectate reguli stricte impuse de pandemie.

Zeci de studenți străini au ajuns astăzi la căminul Universității Ovidius de la intrarea în stațiunea Mamaia. Majoritatea dintre ei au venit să studieze la malul mării datorită Programului european Erasmus.

Agitație mare a fost nu numai la recepția căminului, ci și la etaje. Studenții au început deja să își amenajeze camerele în care vor locui în următorii ani.

Conform regulilor impuse de pandemie, într-o cameră de cămin vor fi primiți maximum 3 studenți, care au obligația să mențină spațiile de cazare curate și igienizate.

1.035 de locuri în patru cămine pune la dispoziție Universitatea Ovidius din Constanța, iar conducerea Universității spune că a reușit astfel să răspundă tuturor cererilor de cazare venite din partea studenților.

Universitatea Ovidius construiește încă un cămin studențesc. Acesta 83 camere cu două paturi şi una single. Clădirea va fi ridicată în cartierul Faleză Nord și va avea șase niveluri. Noua investiție are o valoare de 4.5 milioane euro, din care 3 milioane euro contribuția CNI, iar 330 de mii de euro a Universității.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Bariera de la Judecătorie, desființată

A dispărut bariera din centrul Constanței care bloca accesul mașinilor în zona Judecătorie…