joi, 18 aprilie, 2024
Home Cultură ,,Godzilla X Kong: Un nou imperiu” la Centru Jean Constantin

,,Godzilla X Kong: Un nou imperiu” la Centru Jean Constantin

de Redacția Dotto

„Godzilla x Kong: Un nou imperiu”, filmul care a avut încasări de 1.2 milioane de lei la debutul în România se va vedea în curând și la Centrul Jean Constantin.

Universul monștrilor urmărește continuarea explozivei confruntări dintre neînfricatul Godzilla și atotputernicul Kong care, de data aceasta, trebuie să învingă o amenințare necunoscută, ascunsă adânc în lumea noastră și extrem de periculoasă pentru existența tuturor. “Godzilla x Kong: Un Nou Imperiu” explorează și mai mult istoria celor doi Titani și originile lor, misterele de pe Insula Craniilor, dar și secretul legăturii dintre aceste creaturi extraordinare și oameni. Filmul va rula pe 4 și 6 aprilie la Centrul Jean Constantin, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Centrului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult