vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Gol în stil Hagi marcat de un puști de la Farul

Gol în stil Hagi marcat de un puști de la Farul

de Andreea Bălan

Gol splendid marcat de Andrei Borza, fotbalistul de doar 16 ani al Farului. Titularizat în partida cu U Craiova, Andrei Borza a marcat un gol superb de la aproximativ 25 de metri de poartă.

A fost primul gol al fundașului stânga în Liga 1, care la finalul lunii septembrie a fost remarcat de britanicii de la ”The Guardian”. Andrei Borza joacă pe poziția de fundaș stânga la Farul Constanța. Jucătorul defensiv este un produs al Academiei Hagi și a făcut pasul către echipa mare a Farului în această vară. Borza a devenit al 11-lea cel mai tânăr marcator din istoria primei ligi din România, dar și al cincilea cel mai tânăr marcator al Farului în această competiție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult