miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Google a lansat GEMINI – concurent direct pentru GPT-4

Google a lansat GEMINI – concurent direct pentru GPT-4

de Redacția Dotto

Google a dezvăluit ultima sa creație de inteligență artificială – Gemini. Acest model generativ poate analiza și înțelege o gamă variată de formate, de la texte și video la audio, coduri de programare și fotografii. Ceea ce îl face remarcabil este capacitatea sa de a oferi răspunsuri inteligente și relevante pe baza informațiilor analizate.

Gemini va fi integrat în chatbotul Bard și va fi disponibil pe telefoanele Pixel 8 Pro, reprezentând o evoluție semnificativă în domeniul inteligenței artificiale.

Gemini, noul model lingvistic mare (LLM) dezvoltat de Google, reprezintă o realizare tehnologică semnificativă. Acest sistem matematic complex „învață” din datele analizate și poate genera text în mod inteligent. Gemini se poziționează ca un concurent direct pentru GPT-4 de la OpenAI, iar diferența majoră constă în capacitatea sa „multimodală”. Modelul poate analiza imagini, sunete digitale, videoclipuri și poate înțelege, explica și genera coduri în diverse limbaje de programare. Potrivit reprezentanților DeepMind, Gemini este mai avansat decât modelele anterioare, putând genera răspunsuri precise ce se apropie de raționamentul uman în anumite situații complexe.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult