Reacția Google după ce aplicația Google TV a fost eliminată din magazinul de aplicații Roku

Noua interfaţă Google TV, disponibilă în noul Chromecast, va fi încorporată şi în televizoarele Sony şi TCL.

Apariţia televizoarelor inteligente a dus la dispariția televizoarelor clasice. Astăzi, practic fiecare televizor constă într-un fel de calculator și un sistem de operare. Dacă vă așteptați să utilizaţi un televizor mai mulți ani, problema televizoarelor inteligente constă în computerele ieftine din interiorul acestora. După câțiva ani de utilizare, este posibil să aveți încă un display bun, dar veți fi forțat să interacționați cu el printr-un computer integrat lent, vechi, posibil abandonat.

Televizoarele vândute cu noul Google TV, vor avea opţiunea să alegeți la configurare între „Basic TV” sau „Google TV”. În modul „Basic TV”, toate aplicaţiile sunt dezactivate, lăsând disponibile doar intrările HDMI și LIVE TV în cazul în care există antenă sau cablu conectate direct la televizor. De asemenea, se renunță la suportul pentru casting.

Dacă vă întrebați care este diferența dintre „Android TV” și „Google TV”, Google TV este următoarea versiune de Android TV. Google TV este doar Android TV cu o nouă interfață, care oferă noi facilităti, cum ar fi căutarea unificată. Google a anunţat producătorii de televizoare că, începând cu 2022, nu li se va mai permite să furnizeze Android TV, urmând să livreze în schimb Google TV.

Există unele linii de produse cărora Google le schimbă brandul la fiecare câțiva ani. Android TV / Google TV este una dintre ele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Curat murdar în Parcul Tăbăcăriei

Imagini greu de privit și un miros insuportabil în Parcul Tăbăcăriei. În tunelul prin care…