marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Grădină cu 100 kilograme de cannabis

Grădină cu 100 kilograme de cannabis

de Redacția Dotto
cannabis

Cultură de 100 de kilograme de cannabis, descoperită în curtea unui constănţean. Polițiștii de la Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT Constanța au descoperit în Cernavodă, în urma a trei percheziții, o cultură de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, dar și 2,7 kilograme de frunze și muguri de cannabis și 34 de grame de cocaină.

La verificări au mai fost găsite 17.800 de lei, 1.785 de euro, 2 telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis. Perchezițiile s-au desfășurat la locuințele unui bărbat de 34 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, anunță IPJ Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult