Grav accident. O femeie și-a pierdut viața

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută la ieșite din Tulcea spre Constanța, la Cataloi. În urma acestuia o femeie și-a pierdut viața.

ISU Tulcea spune că salvatorii au fost anunțați despre accident prin apel la 112, iar la locul indicat de apelant au fost direcționate două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

Când au ajuns la locul accidentului, echipajele chemate în ajutor au constatat că în urma impactului dintre cele două mașini implicate în accident, o persoană a rămas încarcerată. Este vorba despre o femeie de 52 de ani. Salvatorii au reușit să o scoată din autoturismul grav avariat însă din păcate, în ciuda eforturilor lor de o resuscita, inima femeii a cedat.

Cele două persoane aflate în cel de al doilea autoturism, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, a precizat ISU Tulcea. Din cauza accidentului, traficul DN 22 Constanța – Tulcea, în zona localității Cataloi a fost întrerupt mai bine de jumătate de oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…