vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Grevă la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța

Grevă la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța

de Redacția Dotto

O nouă zi de grevă la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța. Angajații Agenției au refuzat să lucreze și astăzi timp de două ore între 9 și 11. Îi nemulțumesc salariile. Ei spun că primesc mai puțini bani decât colegii lor de la București, deși munca este egală. “Este un demers realizat în scopul eliminării discrepanțelor salariale dintre funcțiile din administrația publică centrală și cele din unitățile teritoriale. Sectorul de activitate bugetară care se referă la domeniul protecției mediului a fost omis din această reglementare”, au transmis protestatarii. Angajații agenției au protestat și săptămâna trecută și spun că vor continua acțiunile până când  “nedreptatea salarială va fi înlăturată”. Pe 23 mai, angajații de la toate Agențiile de Mediu din țară au anunțat că vor protesta la București, în fața Guvernului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult