Astăzi, 8 decembrie, forțele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat percheziții domiciliare la locuințele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani. Aceștia sunt suspectați de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat într-un hipermarket din municipiul Constanța.

Conform anchetei, în perioada septembrie – noiembrie a acestui an, suspecții au desfășurat activități repetate de furt, sustrăgând bunuri din hipermarket și cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 15.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate bunuri care constituie dovezi probatorii în cazul respectiv.

Investigațiile sunt în desfășurare sub supravegherea procurorilor, care iau în considerare săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

La acțiune au participat și membri ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu, subliniind angajamentul autorităților în combaterea infracționalității în municipiul Constanța și zonele limitrofe.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…