marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Gunoaie și oameni ai străzii, în centrul orașului

Gunoaie și oameni ai străzii, în centrul orașului

de Redacția Dotto
Gunoaie

Scandal și gunoaie. De asta au parte locuitorii din zona Trocadero a orașului, care se plâng zilnic la Primărie din cauza munților de gunoaie care au apărut între blocuri după ce zona a fost acaparată de mai mulți oameni fără adăpost. Administrația locală promite controale în zonă.

Cele 2 terenuri în cauză, unul viran, celălalt cu construcții și îngrădit adăpostesc doar gunoaie și oamenii ai străzii care, târziu în noapte, fac scandal și deranjează cetățenii care locuiesc în imediata vecinătate. Locuitorii cartierului au ajuns la capătul răbdării așa că, fac zilnic sesizări la Primărie.

Contactați de echipa DOTTO TV, reprezentanții Primăriei Constanța au spus că vor face verificări în zonă, fără să comenteze însă zecile de sesizări primite de la cetățenii din zonă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult