duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Guvernul ar vrea 30% din salariile sportivilor

Guvernul ar vrea 30% din salariile sportivilor

de Redacția Dotto

Decizia Guvernului privind impozitarea salariilor sportivilor provoacă îngrijorare în lumea sportului românesc.

Anunțul că Executivul ar urma să impoziteze salariile sportivilor cu până la 30%, ar putea avea consecințe grave asupra echilibrului financiar al cluburilor, susțin conducerile acestora. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, este de părere că dacă noua impozitare va deveni realitate, atunci multe dintre cluburi ar putea să-și închidă porțile. La ora actuală, cea mai bună handbalistă de pe planetă, Cristina Neagu primește un salariu de 20.000 de euro din bani publici de la CSM București.

Dacă intră în vigoare noua lege pregătită de Guvern, va mai încasa cel mult 6.000 de euro. Restul până la 20.000 de euro, cât este salariul actual al lui Neagu, va trebui finanțat din surse externe private sau sponsorizări.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult