duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Hagi, la meci de gală Glasgow Rangers

Hagi, la meci de gală Glasgow Rangers

de Redacția Dotto

Gică Hagi, în prim plan la ziua de gală a echipei Glasgow Rangers. El va face echipă cu Luis Figo și Roberto Carlos.

Sâmbăta viitoare, clubul de fotbal Rangers va sărbători 150 de ani de existență, iar Gică Hagi va fi în prim-plan la ceremonie, alături de alte câteva figuri emblematice ale fotbalului mondial. „Weekend of Legends” se va numi gala și va pune față în față două echipe de elită. De o parte, se va afla un „prim 11” format din legendele lui Rangers, iar de cealaltă parte, se va afla un „prim 11” format din legende ale fotbalului mondial. Din această a doua echipă vor face parte nume răsunătoare:    Gheorghe Hagi, Luis Figo, Roberto Carlos, Roy Makaay sau Robert Pires. „Mă duc să îmi văd copilul și joc și un meci caritabil, să văd dacă mai pot să alerg”, a declarat Gică Hagi. Fondată în martie 1872, Rangers este una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din lume, iar gala pregătită de scoțieni se anunță a fi una cu totul specială.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult