sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Hagi: ”Nu mă uit în clasament!”

Hagi: ”Nu mă uit în clasament!”

de Andreea Bălan

Farul joacă vineri în deplasare la Craiova. Este primul meci din returul sezonului regulat pentru marinari, care îi întâlnesc în Bănie pe cei de la FCU Craiova.

Constănțenii se află pe locul întâi în clasament, cu 34 de puncte, la 5 puncte distanță față de a doua clasată Rapid, în timp ce oltenii ocupă poziția a 12-a, cu 16 puncte. Managerul tehnic al Farului a anunțat că Benzar, Nedelcu și Morar sunt în continuare indisponibili din cauza problemelor medicale. Mai tinerii jucători ai Farului sunt determinați să facă un meci bun în deplasarea de la Craiova.

Hagi a declarat că ia fiecare meci în parte, fără să se uite în clasament și că obiectivul echipei este întotdeauna victoria.

Cât despre faptul că Farul Constanța este singurul club din România prezent în topul cluburilor europene cu cei mai mulți jucători promovați la seniori…

FCU Craiova – Farul Constanța se joacă vineri de la ora 21:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult