marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Hagi schimbă lotul pentru meciul cu FC Hermannstadt

Hagi schimbă lotul pentru meciul cu FC Hermannstadt

de Andreea Bălan

Farul Constanța debutează mâine în Campionatul României de fotbal. Campioana va juca în deplasare la Sibiu, iar Hagi îi lasă acasă pe 9 dintre jucătorii care au intrat pe teren în partida cu Sheriff Tiraspol.

Din lotul care va face deplasarea nu va lipsi căpitanul Larie, Artean și Rivaldinho. Hagi are același obiectiv și pentru noul sezon. Accederea în play off, iar mai apoi, în funcție de cum vor merge lucrurile, Mister va apăra și trofeul Campioanei.

FC Hermannstadt este echipa căreia Farul nu a reușit să-i dea niciun gol în sezonul trecut, iar Hagi vrea să își ia revanșa, chiar dacă va miza pe rezerve pentru acest meci.

Despre meciul de mâine au vorbit și jucătorii Ionuț Vînă și Alexandru Buzbuchi.

Meciul dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța va începe la ora 18:30.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult