joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Hagi și Șucu se luptă pentru George Merloi

Hagi și Șucu se luptă pentru George Merloi

de Redacția Dotto

A început războiul pe piața transferurilor! Gică Hagi și Dan Șucu se luptă pentru semnătura lui George Merloi, fostul jucător al lui Rennes, pentru care FC Voluntari cere un milion de euro.

Se preconizează o vară agitată pe piața transferurilor, iar George Merloi, în vârstă de 24 de ani, este una dintre țintele importante pentru Farul Constanța și Rapid București. Deși FC Voluntari a retrogradat în Liga 2, Merloi nu dorește să continue la echipă în eșalonul secund. Ilfovenii cer însă un preț considerat exorbitant: un milion de euro.
Cine va reuși să achite această sumă va beneficia de serviciile unui mijlocaș talentat, care a evoluat în trecut pentru Astra Giurgiu în primul eșalon. Merloi a fost format în junioratul lui Rennes, un club cunoscut pentru dezvoltarea tinerelor talente. El a jucat pentru echipa a doua a clubului francez înainte de pandemia de COVID-19.
Prețul solicitat de FC Voluntari pentru Merloi este considerat ridicat pentru piața transferurilor din România, dar clubul nu intenționează să lase din preț. „Nu vor lăsa niciun cent,” afirmă sursele ProSport.
Lupta pentru semnătura lui Merloi subliniază ambițiile atât ale lui Farul Constanța, cât și ale Rapidului de a-și întări echipele pentru un sezon care se anunță a fi competitiv și plin de provocări. Această competiție pe piața transferurilor ar putea influența și lupta pentru titlu în următorul sezon de Superligă, adăugând presiune suplimentară pe FCSB și celelalte echipe de top.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult