vineri, 21 iunie, 2024
Home Breaking news Hagi vrea bani pentru sport de la multinaționale

Hagi vrea bani pentru sport de la multinaționale

de Andreea Bălan

Un nou strigăt al lui Hagi. La conferința de presă de la finalul meciului Farul – Voluntari, Gheorghe Hagi a vorbit apăsat despre problemele din fotbalul românesc.

Acesta a cerut din nou sprijinul autorităților, pe care le roagă să renoveze bazele sportive din România și să oblige multinaționalele să cedeze între 1 și 3 la sută din cifra de afaceri către sport. Managerul tehnic al Farului a oferit detalii despre bugetul necesar pentru ca o echipă din România să aibă șanse de accedere în grupele Champions League, acolo unde vrea să ajungă și echipa pe care o antrenează și a dat exemplul celor de la Steaua Roșie Belgrad.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult