Sute de articole de îmbrăcăminte au fost confiscate de polițiștii constănțeni. Aceștia au descins în magazinele mai multor comercianți din stațiunea Neptun. Oamenii legii spun că aici au găsit aproximativ 800 de articole de îmbrăcăminte care purtau însemnele unor mărci înregistrate expuse la vânzare.

68.000 de lei ar fi valorat hainele, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă. Vânzătorii nu au mai apucat însă să încaseze banii.

„La data de 3 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la 3 agenți economici din stațiunea Neptun. Astfel, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 800 de articole de îmbrăcăminte susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală, purtând însemnele unor mărci înregistrate. Bunurile respective, de peste 68.000 de lei, erau expuse spre comercializare”, a transmis IPJ într-un comunicat de presă.

Toata marfa contrafăcută a fost confiscată, iar vânzătorii s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…