Haine și parfumuri de contrabandă, confiscate la Vama Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit într-un autovehicul, articole vestimentare, încălțăminte și parfumuri în valoare de peste 100.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

„În data de 09.10.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autovehicul în care se aflau trei persoane, cetățeni români”, transmite Poliția de Frontieră.

Haine și parfumuri de contrabandă, confiscate la Vama Negru Vodă

Polițiștii de frontieră spun că au descoperit în bagajele acestora, 362 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoanele în cauză au precizat că au achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Haine și parfumuri de contrabandă, confiscate la Vama Negru Vodă

Produsele, în valoare de aproximativ 108.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…