neopren

Odată cu creșterea gradelor în termometre, crește și dorința noastră de a fi mai stilați în alegerile vestimentare. Mare atenție la soarele cu dinți, ne spun medicii! Încă nu este suficient de cald pentru a ne scoate garderoba de primăvară!

Noroc că designerii vin cu soluții astfel încât să fim și feriți de frig, și creativi în materie de modă. Printre propuneri: hainele din neopren, dar și clasicele poncho-uri rafinate și șalurile ample.

Cu siguranță că la plimbări lungi prin oraș sau pe malul mării ne gândim cu toții, odată ce soarele iese mai des din nori, iar razele încep să fie mai calde. Odată cu dorul de primăvară vine și dorința de a mai da jos din hainele voluminoase și groase. Realitatea însă, ne aduce față în față cu aerul încă tăios al iernii și cu vântul pătrunzător, specific malului mării. Iată cu ce soluții vin stiliștii!

O altă tehnică la modă este layering, adică purtarea hainelor în mai multe straturi suprapuse, dar nu oricum, ci după sfatul designerilor!

E adevărat că iarna, din cauza frigului, alegem ținute mai comode. Acum că se încălzește putem fi mai creativi. Important este să facem față cu brio schimbărilor de temperatură. Moda din perioada aceasta ne permite să facem suprapuneri, mai ales că se poartă oversize, bluze mai subțiri cu sacouri cu palton peste

Nu uitați nici de poncho-uri elegante, de șaluri mari, care adaugă un plus de stil ținutelor noastre! Important este să verificați și prognoza meteo și să nu fiți luați prin surprindere. Țineți cont însă că, dincolo de virusul pandemic, în această perioadă este bine să ne ferim și de răceli, medicii ne spun să nu ne lăsăm păcăliți de soarele cu dinți.

Ar trebui să ne îmbăcăm normal, adecvat perioadei. Nu există două persoane la fel. Fiecare face cum simte. Și să ne simțim confortabil în pielea noastră.

Temperaturile vor depăși 10 grade în zilele ce urmează, așa că putem pune în practică o primă schimbare a ținutelor, așa cum ne-au recomandat specialiștii în design vestimentar. Nu uitați să fiți bine îmbrăcați, în ambele sensuri: și gros, și stilat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…