duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport Handbal: CSM Constanța debutează cu Dinamo

Handbal: CSM Constanța debutează cu Dinamo

de Redacția Dotto

Echipa masculina de handbal CSM Constanța va juca împotriva campioanei Dinamo București în prima etapă a Ligii Zimbrilor. Meciul este programat pe 31 august, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.

Vicecampioana României, CSM Constanța, începe sezonul 2024-2025 al Ligii Zimbrilor cu un derby împotriva campioanei Dinamo București. Data meciului ar putea fi modificată în funcție de calendarul cupelor europene. În etapa a doua, CSM Constanța va juca în deplasare la CSM Bacău, iar în etapa a treia va primi vizita celor de la CSM Odorheiu Secuiesc. Echipa va continua cu un meci în deplasare împotriva Stelei București în etapa a patra și va găzdui CSM București în etapa a cincea.
În turul Ligii Zimbrilor, CSM Constanța va avea meciuri dificile, inclusiv cu echipe precum Potaissa Turda, Minaur Baia Mare și HC Buzău. Jocurile se vor desfășura începând cu meciul contra CSM Vaslui, urmat de deplasări la CSU Suceava și Minaur Baia Mare. Echipa va înfrunta Politehnica Timișoara și CSM Focșani pe teren propriu înainte de pauza de iarnă. Returul va începe pe 11 decembrie și se va încheia pe 17 mai 2025.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult