Delfinariu

De astăzi, circulația în intersecția de la Delfinariu este resistematizată. Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulație cu scopul de a fluidiza traficul în zonă. Realitatea bate însă scenariile din hârtii. Decizia de a interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor către b-dul Mamaia a creat astăzi un adevărat haos în trafic și a dus la formarea unor cozi de mașini până la intersecția cu Unirii.


Administrația condusă de Vergil Chițac nu este prima care încearcă să reorganizeze traficul în zona Delfinariu. Însă la fel ca și în trecut soluțiile ce par perfecte pe hârtie se dovedesc a fi sortite eșecului odată ce sunt puse în practică. O demonstrează și decizia de a interzice virajul la stânga de pe Zorelelor pe b-dul Mamaia, care, cel puțin teoretic ar fi trebuit să ducă la fluidizarea traficului. În realitate, noua regulă nu a făcut decât să-i încurce pe șoferi care au așteptat minute în șir în cozi uriașe formate din Zorelelor până la intersecția cu Unirii.


Reprezentanții municipalității sunt de altă părere însă. Aceștia consideră că, principala cauză a ambuteiajelor din intersecții o reprezintă virajul la stânga.


Ca rute alternative pentru direcția Zorelelor- b-dul Mamaia, șoferilor li s-a recomandat să folosească sensul giratoriu de pe strada Soveja cu strada Chiliei și să viteze apoi dreapta pe b-dul Mamaia sau să întoarcă în sensul giratoriu de pe Soveja cu virare dreapta pe strada Chiliei, care este paralelă cu b-dul Mamaia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

30 de tone de gunoaie și nămol pe Valea Lazu

30 de tone de vegetație, nămol și gunoaie au fost colectate de pe Valea Lazu în ultimele z…